Gostovanje profesora Drebenstedta

Freiberg

15. ОКТОБАР 2021.

Универзитет у Београду, Рударско-геолошки факултет, у сарадњи са Савезом инжењера рударства и геологије Србије организовао је гостујућа предавања које је 12.10.2021. одржао проф. др Carsten Drebenstedt са TU Bergakademie Freiberg из Немачке.

Пре почетка предавања, шеф рударског одсека проф. Владимир Чебашек пожелео је добродошлицу проф. Drebenstedtu и поздравио све присутне испред руководства Рударско-геолошког факултета.

SIRGS

Проф. Драган Игњатовић и проф. Владимир Чебашек

Такође је и проф. др Драган Игњатовић (председник Надзорног одбора СИРГС) зажелео добродошлицу професору Drebenstedtu испред Савеза инжењера рударства и геологије Србије.

Проф. др Carsten Drebenstedt се прво захвалио руководству Рударско-геолошког факултета и Савеза инжењера рударства и геологије Србије на позиву, а и присутнима на издвојеном времену да присуствују предавањима.

SIRGS

Проф. др Carsten Drebenstedt поздравља присутне

Проф. Drebenstedt је предавања фокусирао на експлоатацију минералних сировина и одржавање енергетске стабилности у Немачкој, као и о проблемима рударске струке при производњи електричне енергије.

SIRGS
SIRGS
SIRGS

Проф. Drebenstedt држи предавања

Предавању су присуствовали углавном чланови Савеза инжењера рударства и геологије Србије (професори, асистенти и докоторанти).

С рударским поздравом,
С Р Е Ћ Н О