ПРЕДСТАВЉАЊЕ КОМПАНИЈЕ SANROCK D.O.O.

Савез инжењера рударства и геологије Србије у сарадњи са Универзитетом у Београду Рударско-геолошким факултетом организовао је представљање компаније SanRock d.o.o. из Ниша. Компанија SanRock d.o.o., 20.03.2024. године одржала је презентацију под називом САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У ТЕШКОЈ ИНДУСТРИЈИ, где су учешће узели излагачи из следећих светских компанија: Mincon, SATI, AMPO, ITW Performance Polymers и Matec Industries. Излагачи су се дотакли тема из бушења, одржавања механизације, пречишћавања отпадних вода, рада транспортера са траком и др.

Презентацији компаније SanRock d.o.o., присуствовали су представници: Рударско-геолошког факултета, А.Д. Електропривреда Србије, РБ Колубара, ТЕ-КО Костолац, Рудника Ковин, ПД Георад, DPM Avala d.о.о., Рударског института из Београда, Србијагаса и Геолошког завода Србије.

Predstavljanje Sanrock d.o.o. Predstavljanje Sanrock d.o.o.

Учесници презентације компаније SanRock d.o.o.

Компанија SanRock d.o.o. из Ниша је само један део велике светске компаније SanRock која послује у преко 50 земаља у свету. С обзиром да ова компанија верује да само када наука и бизнис тесно сарађују, привреда може да напредује, то нам је још већа част што су чланови Савеза инжењера рударства и геологије Србије.

Након поздрављања присутних од стране шефа Рударског одсека проф. др Владимира Чебашека и председника Савеза инжењера рударства и геологије Србије проф. др Томислава Шубарановића, директор компаније SanRock d.o.o. из Ниша, господин Саша Петровић, у кратким цртама је представио компанију у којој ради.

Predstavljanje Sanrock d.o.o.

Излагање Саше Петровића директора компаније SanRock d.o.o. из Ниша

Следећи говорник је био господин Mateusz Cisowski (представник компаније Mincon) који је одржао презентацију под називом Комплетан пакет за бушење компаније Mincon.

Predstavljanje Sanrock d.o.o. Predstavljanje Sanrock d.o.o.

Излагање представника компаније Mincon (Mateusz Cisowski)

Наредни говорник је био господин Paolo Leghissa (представник компаније SATI) који је одржао презентацију под називом Гумене траке за транспортере.

Predstavljanje Sanrock d.o.o.

Излагање представника компаније SATI (Paolo Leghissa)

Након паузе за кафу, господин Xabier Herrarte (представник компаније AMPO) одржао је презентацију под називом Виско пројектовани вентили за најтеже услуге (услове рада).

Predstavljanje Sanrock d.o.o.

Излагање представника компаније AMPO (Xabier Herrarte)

Као следећи говорник, господин Jaroslaw Kowalik (представник компаније ITW Performance Polymers) одржао је презентацију под називом Решења са епоксидним премазима.

Predstavljanje Sanrock d.o.o.

Излагање представника компаније ITW Performance Polymers (Jaroslaw Kowalik)

А на крају је господин Gianluca Panzeri (представник компаније Matec Industries) одржао презентацију под називом Третман отпадних вода и пресе за филтере.

Predstavljanje Sanrock d.o.o.

Излагање представника компаније Matec Industries (Gianluca Panzeri)

По завршетку излагања господина Gianlucе Panzeriа, присутни су постављали питања свим излагачима, на која су добијали конкретне одговоре.